SCM Piteşti a încheiat campionatul Ligii 3 fără să piardă un meci

0

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/profan/public_html/clasamentele.ro/wp-content/themes/covernews/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 43

Echipa de fotbal a Piteştiului a rămas singura formaţie de liga a treia neînvinsă în acest sezon competiţional. SCM Piteşti a terminat la egalitate, 0-0, confruntarea de vineri seară, din deplasare cu FCM Alexandria, din ultima etapă a acestei ediţii de campionat. Gruparea din Trivale a încheiat competiţia cu un avans de 25 de puncte faţă de ocupanta locului secund, Atletic Bradu.

În această ediţie de campionat, alb-violeţii au avut un bilanţ de 22 de victorii, 6 egaluri şi  un golaveraj de invidiat, 72-15, cel mai bun din toate cele cinci serii ale ligii a treia. Fără jumătate dintre titularii obişnuiţi şi cu puşti de 15 şi 16 ani trimişi în teren, SCM Piteşti a reuşit să plece neînvinsă de pe terenul teleormănenilor. Prestaţia celor două echipe a fost influenţată de starea terenului, care în unele porţiuni era acoperit de apă, iar atunci când jucătorii încercau să construiască, mingea se oprea în bălţile de pe dreptunghiul verde.

Ocaziile de gol ale celor două combatante au putut fi numărate pe degetele de la o mână, partida semănând cu un meci de vacanţă. Disputa de la Alexandria s-a terminat cu un scor alb, iar rezultatul final l-a mulţumit pe Nicolae Dică, aflat la ultimul meci ca antrenor principal al SCM Piteşti.

Pentru jucătorii argeşeni va urma o binemeritată vacanţă, însă pentru clubul din Trivale, care din sezonul viitor va evolua în eşalonul secund, va începe un nou capitol.

Pentru conducătorii piteşteni se anunţă un început de vară destul de agitat, având în vedere că trebuie să numească un nou antrenor şi să alcătuiască un lot competitiv pentru liga a doua.

Au debutat la 15 şi 16 ani!

În confruntarea de vineri cu FCM Alexandria, antrenorul Nicolae Dică nu s-a putut baza pe mulţi dintre jucătorii de bază ai echipei din cauza suspendărilor sau accidentărilor. Tehnicianul grupării din Trivale a fost nevoit să improvizeze, completând lotul cu care a făcut deplasarea, cu patru juniori cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani! Pe doi dintre aceştia, tehnicianul grupării din Trivale chiar i-a trimis în teren. Este vorba de mijlocaşul Alexandru Crivac, fotbalist născut în 2002 şi Andrei Deaconescu, mijlocaş născut în 2001. Primul a jucat în ultimele cinci minute ale întâlnirii, iar cel de-al doilea în ultimele patru minute, pentru ambii juniori acesta fiind şi meciul de debut la SCM Piteşti.

În partida de la Alexandria, din lotul de 17 jucători cu care SCM Piteşti a făcut deplasarea, 10 au fost juniori!

FCM ALEXANDRIA – SCM PITEŞTI     0-0

Olteanu – Paraschivoiu, Floricel, Ciocoteală, Sârbu – Mitran, Jenaru, Dragu, Radu – Desculţu (Popescu 89), Brânceanu (Barbălată 85)
Antrenor: Romică Ciobanu

Dumitrescu (Udeanu 46) – Şandru (Mihăescu 57), Cotigă, Mihai Deaconescu, Şerbănică – Piscanu, Şerban, Oancea (Andrei Deaconescu 87), David (Crivac 85) – Anghelina, Grecu
Antrenor: Nicolae Dică

Stadion: Municipal (Alexandria); Spectatori 1.000.
Arbitru: Valentin Porumbel (Olteniţa); Asistenţi: Radu Dragoş (Ilfov) şi Ionuţ Neacşu (Bucureşti).
Observatori: Cătălin Cotora (Craiova), Romeo Malac (Timişoara).
Cartonaşe galbene: Floricel, Ciocoteală / Piscanu, Şerban, Şerbănică, David

 

sursa: liga2.prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *