Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Suporterii din Târgu Jiu vor o nouă echipă Pandurii: „Nu are rost să mai pierdem timpul cu un club care e la morgă”

Convins că CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu nu mai poate evita falimentul, preşedintele Asociaţiei “Liga Suporterilor Durii”, Valeriu Peptenatu, îşi doreşte, pe modelul Petrolul Ploieşti, „U” Cluj sau Oţelul, înfiinţarea unui nou club la Târgu Jiu, care să înceapă activitatea din campionatul judeţean.

„Am depus un proiect prin care cerem, de urgenţă, înfiinţarea unui club sportiv pentru ca acest oraş să nu rămână fără fotbal. Nu au ce caută aici nici Juventus Bucureşti, nici vreo echipă din Suceava, nici Internaţional Băleşti. Cum Galaţiul, Farul, Petrolul sau Universitatea Cluj au plecat toate din Liga a 4-a, aşa vom pleca şi noi. Nu este o ruşine! N-a scăpat de faliment nici Rapidul, care era un brand, dar nu s-a oferit nimeni să-i ajute cu bani. Am avut o discuţie şi cu Mihai Prunariu, preşedintele AJF Gorj, să vedem care sunt condiţiile pentru a putea înscrie clubul în campionatul judeţean. O să trimitem şi nişte invitaţii de asociere”, a declarat Peptenatu, conform gorjeanul.ro.

Liderul Galeriei “Durii” susţine că demersurile trebuie urgentate şi nu mai vrea ca noul club să depindă doar de banii publici  “Eu nu mă rog de nimeni, dar mulţi dintre ei o să aibă surprize, pentru că se pierde timpul cu un club care este la morgă. Nu a fost adusă dovada că s-au efectuat nişte plăţi. Perioada este scurtă, eu m-am deplasat la Federaţia Română de Fotbal şi am avut o discuţie cu mai marii de acolo. Toată lumea mi-a spus că pentru a nu avea probleme cu promovări, cu finanţări, e cel mai bine să pleci cu un proiect nou. Ne vom baza pe transparenţă, corectitudine, să nu se mai facă greşelile trecutului. Nu ne mai permitem să pierdem nicio zi. Acest club trebuia făcut din martie, actele de constituire durează. Noi vrem ca primăria să vină lângă noua echipă cu baza sportivă, nu cu bani, că poate se ajunge iar la problemele din trecut şi la bugete fictive”, a precizat Peptenatu.

După ce echipa a pierdut în iarnă majoritatea jucătorilor de bază, galeria Durii nu s-a mai prezentat la meciurile pe care CS Pandurii Târgu Jiu le-a disputat la Drobeta – Turnu Severin, în calitate de gazdă.

 

sursa: liga2.prosport.ro