Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Suporterii lui Poli au aruncat „mănușa” cu scandări anti-UTA. Bilia: „De copil aștept să joc acest derby”

Au trecut opt etape și vor mai trece încă atâtea până ce reflectoarele vor fi puse pe derby-ul Vestului. UTA – Poli se joacă pe 12 noiembrie la Arad, iar fanii „alb-violeților” au făcut o scurtă repetiție azi, la Șiria. Aproximativ 150 de suporteri ai timișorenilor au format galeria de pe arena „Otto Greffner”, care până la un punct și-a încurajat sportiv favoriții.

bilia

Spre finalul partidei cu Șoimii Pîncota, dar și după ultimul fluier, poliștii au scandat împotriva „Bătrânei Doamne”. Cu acest ultim prilej, fanii au primit ajutor de la nivelul gazonului de la Dănuț Bilia, care a împrumutat o portavoce din galerie. Mijlocașul de 31 de ani și-a petrecut marea parte a carierei sale fotbalistice în județul nostru, la UTA,  West Petrom Pecica, Tricotaje Ineu, ACU, Gloria și, din nou, CS Ineu, iar de anul trecut a ajuns „acasă”. „Toată lumea știe că sunt timișorean, polist, e ceva normal să mă mai manifest câteodată. De abia aștept să joc acest derby-ul cu UTA în culorile lui Poli, de când sunt copil îl aștept. Știu că și arădenii, utiștii țin mult la un rezultat bun în acest meci, sper doar să fie un derby frumos. Dar, mai e până atunci, noi trebuie să mai facem puncte, căci încă suntem destul de jos în clasament”, a spus Bilia la final.

„Eu, ca antrenor, nici nu aud întotdeauna ce se strigă din tribună. Suporterii noștri ne încurajează mereu, vin peste tot cu noi, dar au și ei meciurile lor pe care sper să le câștige. Iar noi ne dorim să-i bucurăm și în teren pentru ceea ce fac pentru această echipă”, a comentat Sorin Brîndescu, antrenorul lui ASU, episodul scandărilor anti-UTA.