Tibor Selymes a avut 19 jucători la reunirea Olimpiei

0

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/profan/public_html/clasamentele.ro/wp-content/themes/covernews/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 43

Un număr de 19 jucători au fost prezenți miercuri la primul antrenament al lotului Olimpiei din această vară. Mare parte dintre ei sunt jucătorii care au evoluat și în sezonul trecut la gruparea sătmăreană la care s-au adăugat alți 3-4 care au fost cooptați în lot acum la început de pregătiri.

Iată lotul prezent: Șuta, Dascălu – portari; Daouda, Chitaș, Chivari, Cocian, Ciul, Babiciu, Heil, Faur, Rus, Bura, Lukacs, Duruș, Villand, V. Pop, Dembele, Văsălie, Mureșan – jucători de câmp.

După cum se vede, nu sunt noutăți importante în lot. La antrenament au fost și Fl. Mureșan și Heil, semn că părțile sunt aproape de o nouă înțelegere. Apoi, în lot au fost prezenți juniorii promovați de la club, tânărul Babiciu (Moftinu Mic) și Denis Chivari, revenit la pregătiri după ce a fost accidentat o bună perioadă de timp, Cosmin Iuhas, căpitanul Olimpiei, a ținut să se prezinte la teren chiar dacă mai are de așteptat până va reintra pe teren după accidentarea din primăvară. Pe bancă a stat Mihai Onicaș, aflat sub contract cu Olimpia până în 30 iunie. I-am lăsat la urmă pe cei doi străini cu nume celebre, Daouda și Dembele. Aceștia sunt jucători tineri, proveniți din Franța, recomandați antrenorului Tibi Selymes urmând ca după o perioadă de observare să se pronunțe asupra unei eventuale legitimări la Olimpia. După ce vor încheia cu examenul de bacalaureat, în pregătiri vor mai veni și frații Vincze (Dorolț).

Potrivit celor spuse de antrenorul Selymes, Olimpia este în tratative cu câțiva jucători, inclusiv cu unii care au evoluat în Liga 1. “Nu pot să vă dau nume, negocierile sunt în curs de derulare. Dar când vor avea anumite certitudini, o să vă informăm”, a spus noul tehnician al grupării sătmărene.

Olimpia va pleca luni într-un stagiu de pregătire de 12 zile la Poiana Brașov.

sursa: informatia-zilei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *