Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Tibor Selymes a semnat contractul cu Olimpia

Fostul internaţional a fost la Satu Mare, s-a întâlnit cu preşedintele clubului Olimpia şi cei doi au discutat despre preluarea băncii tehnice a echipei din Liga 2. Selymes a fost apoi la stadion şi a inspectat condiţiile pe care le are gruparea care a încheiat recentul sezon al Ligii 2 pe locul 9. Mai mult, Karda i-a spus contractul pe masă, iar componentul Generaţiei de Aur mai trebuie doar să semneze.

„Tibor Selymes a fost prezent la stadion şi a purtat discuţii cu preşedintele clubului. Are contractul de antrenor pe masă, însă părea indecis. E un antrenor experimentat, a trecut pe la echipe mari, ca Dinamo sau Petrolul, şi poate fi fix persoana de care are Olimpia nevoie. E un antrenor care să stea cu gura pe jucători”, spun sursele Liga2.ro din cadrul clubului Olimpia.

Selymes a fost una dintre variantele de înlocuire ale lui Andone şi atunci când deja fostul antrenor al Olimpiei era hotărât să demisioneze înaintea meciului cu UTA Bătrâna Doamnă. Atunci, Attila Karda a purtat discuţii cu Selymes, cât şi cu Balint, însă ajunsese la un acord cu acesta din urmă. Balint a ales Târgu Mureş, varianta Selymes a revenit în prim-plan.

Tibor Selymes a fost ultima dată antrenor la Delta Dobrogea Tulcea, acum două sezoane, în Liga 3, iar pe 25 aprilie 2017, împreună cu agentul de jucători Mihai Joiţa, a fost la Câmpulung Muscel pentru a propune autorităţilor locale un proiect fotbalistic ce includea o echipă chiar la nivelul Ligii 2. Din câte se pare, aceast proiect a fost mai mult unul de imagine, atât pentru conducătorii locali ai oraşului argeşean, cât şi pentru Selymes şi Joiţa.

În cariera sa de antrenor, Selymes a mai pregătit echipele FC Sopron, Liberty Oradea, Sportul Studenţesc, Astra Giurgiu, FCM Târgu Mureş, Dinamo II, Săgeata Năvodari, RFC Kaposvari, Oţelul Galaţi şi Petrolul Ploieşti.

 

sursa: liga2.prosport.ro