Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Top agenții de pariuri online cu meciuri live online

Oricât de bine argumentate ar fi teoriile potrivit cărora pariurile live te pot ruina, eu nu pot să mă mai întorc la pariuri pre-meci. Sunt pe plus în ultimul an, de când am reușit să respect niște reguli simple. Câteva din dintre aceste reguli, care țin de modul de organizare, dar și alte sfaturi foarte utile pentru pariuri live am găsit aici: https://pariurix.com/meciuri-live.html.

Trebuie să te stăpânești

Într-adevăr, pariurile live te pot mătura în câteva minute dacă nu te poți stăpâni. La agențiile de top poți juca toată ziua pe meciuri aflate în desfășurare. Sunt momente ale zilei cu zeci de partide care se joacă simultan. Un prim pariu pierdut te poate face să mărești miza următorului. Dacă pierzi din nou, mărești din nou miza. Te asigur că poți ajunge, la nervi, să pariezi tot bugetul, pe principiul „dacă pierd, măcar mă liniștesc”.

Dar nu te vei liniști. Poate vei sta așa o zi, două… trei. Apoi îți vei promite că nu se va mai întâmpla să te pierzi cu firea și vei depune din nou bani în cont. De un an, am dezvoltat acest sistem: niciun pariu nu are miza mai mare de 5% din buget. Obiectivul zilnic este să am profit 10% din buget. Dacă am atins limita, mă opresc. Pierderea maximă într-o zi poate fi de 10% din buget. Dacă am ajuns la această limită, mă opresc.

Mi-am deschis conturi la agențiile online de top

pastedGraphic.png

Succesul se datorează și faptului că mi-am deschis cont la cele mai bune agenți cu meciuri online live. Ca parior, nu poți face performanță jucând la o casă de pariuri care nu se potrivește stilului tău. Ești ca în postura pilotului de curse pe care nu îl ajută mașina.

Să îți spun cum le-am ales. Primul criteriu a fost serviciul de video streaming live. Consider că este o condiție esențială să vezi meciul, dacă vrei să pariezi pe el. Nu e vorba numai de confirmarea echipelor de start, care și ea e importantă. După numai câteva faze îți dai seama ce intenții au cele două formații.

Merg pe miză mare, sau spun „pas”?

Eu pariez de obicei pe gol marcat până la pauză. Cota este bună încă de prin minutul 10. Dacă văd că se joacă deschis, de la o poartă la alta, pariez miza maximă. Dacă atacă o singură echipă, dar cealaltă ține jucători în față și iese bine pe contraatac, merg pe miză medie. Dacă este în ofensivă o singură echipă, iar cealaltă are ca obiectiv doar să respingă atacurile, zic pas. Aștept să văd ce se întâmplă. Dacă se întâmplă să dea gol cei care atacă, ies ceilalți la joc?

Opțiuni de pariere

Al doilea criteriu în ordinea importanței e reprezentat de numărul opțiunilor de pariere. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. Dacă văd că o echipă se apără cu tot efectivul în careul propriu, pariez pe număr de cornere. Dacă un fault dur inflamează atmosfera din teren, joc pe număr de cartonașe galbene, sau chiar pe eliminări.

Alți indicatori pentru live-uri

pastedGraphic_1.png

M-am raportat, apoi, la indicatori care definesc pariurile live. În primul rând, la timpul în care este înregistrat pariul după ce dau click pe „plasează”. La acest capitol, fiecare secundă contează. La fel de important e cât de rapid e închis pariul când dau Cashout. Orice agenție de top trebuie să ofere această opțiune. Dacă joacă Salzburg cu Rapid Viena și eu am pariat că bat gazdele, iar oaspeții primesc lovitură liberă de la 20 de metri în minutul 90, vreau să pot închide pariul înainte ca lovitura să fie executată.

Actualizarea cotelor și statistica

Când pariezi live, este neplăcut ca platforma să fie blocată zeci de secunde în așteptarea actualizării cotelor. Știu că de multe ori aceste actualizări sunt făcute manual, de un angajat care urmărește meciul, dar nu mă interesează.

În fine, dacă nu pot vedea partida, vreau să am o grafică frumoasă, care să îmi indice desfășurarea acțiunii, și statistici după care să îmi dau seama dacă este o dispută echilibrată sau dezechilibrată, cu ocazii de gol sau fără. Aceste statistici cuprind: raportul atacurilor periculoase, raportul șuturilor pe poartă, cel al șuturilor spre poartă, raportul cornerelor. Orice extra-indicator înseamnă o șansă în plus de câștig la pariurile live.