Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Weekend fără fotbal în ligile 2 și 3

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis, în şedinţa de miercuri, 28 februarie, cu unanimitate de voturi, reprogramarea etapei din weekend, care trebuia să aibă loc pe 2 şi 3 martie, atât din campionatul Ligii 2, cât şi cel al Ligii 3. Aşa cum Liga2.ro a anunţat încă de luni, aceste etape reprogramate se vor desfăşura pe 28 martie, deci vor deveni intermediare, campionatele urmând să se reia conform programului jocurilor din 9-10 martie.

În weekend, În Liga 2 era programată etapa a 23-a, în timp ce în Liga 3 trebuia să se desfăşoare prima etapă a returului.

Tot în şedinţa de astăzi a CEx, s-a votat ca etapa din Liga 2, respectiv Liga 3, programată pe 6-7 aprilie, să se desfăşoare exclusiv pe data de 6 aprilie (vineri), iar cea programată în data de 18 aprilie (miercuri), când va avea loc Adunarea Generală a FRF pentru votarea noului preşedinte, să se desfăşoare pe data de 21 aprilie 2018 (sâmbătă). De asemenea, runda programată pe data de 21 aprilie va avea loc la data de 25 aprilie 2018 (miercuri).

 

sursa: liga2.ro