Costel Gâlcă a semnat cu Universitatea Craiova, după ce Mihai Rotaru l-a dat afară pe bulgarul Ivaylo Petev

0

Costel Gâlcă a semnat cu Universitatea Craiova, după ce Mihai Rotaru l-a dat afară pe bulgarul Ivaylo Petev.

Costel Gîlcă a fost ales să conducă echipa în meciul împotriva lui Sepsi din etapa a 5-a a play-off-ului SuperLigii. Acesta este un pas important pentru echipă și sunt sigur că fanii sunt nerăbdători să vadă cum se va descurca sub conducerea lui Gîlcă. Cu siguranță, va fi un meci tensionat și interesant de urmărit!

Gîlcă pare să fi avut o experiență internațională valoroasă la polonezii de la Radomiak Radom și acum își continuă cariera în fotbalul românesc, alături de Universitatea Craiova. Salariul său lunar reflectă încrederea pe care clubul o are în el și în capacitatea sa de a duce echipa către succes. Cu obiectivul declarat de a câștiga titlul în sezonul viitor, presiunea va fi mare, dar sunt sigur că Gîlcă și staff-ul său vor face tot posibilul pentru a atinge acest scop.

”Bun venit la Știința, Constantin Gâlcă! Constantin Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova. Tehnicianul a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până la finalul sezonului competițional 2024-2025, cu opțiune de prelungire.

Din noul staff tehnic vor mai face parte: Dumitru Uzunea – antrenor secund, Iulian Matei – antrenor secund, Ciprian Pruna – preparator fizic”, a transmis Universitatea Craiova, pe contul de Facebook.

Costel Gâlcă a mai antrenat pe: FCSB, Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Velje BK, Al-Hazem și Radomiak. A realizat tripla cu FCSB, în 2015: campionatul, Cupa României și Cupa Ligii.

Clauza de reziliere foarte mare, 500 mii de euro,  indică o încredere semnificativă din partea clubului în abilitățile lui Gîlcă și, în același timp, îl protejează pe antrenor în cazul unor schimbări neprevăzute. Este un semn al respectului și al angajamentului reciproc între antrenor și club. Conducerea speră că, colaborarea lor va fi una de succes și că vor obține rezultate bune pentru Universitatea Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *