Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Cum arată clasamentul celor mai bune case de pariuri online?

Te-ai întrebat vreodată care este cea mai bună casă de pariuri online? Cu siguranță, un răspuns definitiv la această întrebare nu poate să-ți dea nimeni, pentru că nu există o agenție care să exceleze la toate capitolele.

Realizarea unui clasament al celor mai bune case de pariuri online este de asemenea greu de făcut, pentru că fiecare agenție de top are punctele sale forte, însă și aspecte la care poate că nu stă la fel de bine precum alta. De aceea, este bine să învățăm care sunt avantajele fiecărui operator de top licențiat la ONJN pentru a putea să profităm de ceea ce este mai bun în piață.

Site-ul comunității pariorilor din România recomandă 5 case de pariuri online. Am răsfoit recenziileAm răsfoit recenziile publicate de specialiști pentru a-mi forma o opinie despre agențiile de pariuri online de top. Iată la ce concluzii am ajuns:

Betano – Este o agenție care iese în evidență printr-o serie de oferte semi-permanente extrem de avantajoase. Miza înapoi la 0-0 îți rambursează pariurile individuale pierzătoare de tip pauză/final și scor exact, atunci când meciul se încheie cu scor alb. Marjă 0% îți aduce zilnic partide din fotbal, tenis, baschet și volei, la care operatorul își oprește 0% marjă de câștig. Există de asemenea și oferta pentru multiplicarea câștigurilor de pe pariurile multiple, dar și alte avantaje, cum ar fi posibilitatea de a plasa pariuri prin comandă vocală prin intermediul aplicației Betano pentru iOs.

Unibet – A primit cele mai multe premii la nivel internațional în ultimii ani, tocmai pentru numeroasele eforturi inovatoarea pe care le-a adus industriei de-a lungul ultimului deceniu. Unibet este singura agenție din România care este licențiată pe 4 platforme, și anume: pariuri sportive, jocuri de cazinou, poker și bingo. Microbiștii vor fi încântați să găsească deseori pe site-ul operatorului analize și sugestii de ponturi furnizate de analiștii sportivi Ilie Dumitrescu și Ionel Dănciulescu.

 

Apropo, știai că pe acest site găsești care sunt cele mai în formă echipe de fotbal care au de disputat meciuri în ziua respectivă și totodată o grămadă de statistici croite special pentru pariori?

Sportingbet – Una dintre primele agenții de pariuri lansate în mediul virtual, Sportingbet, le propune pariorilor români un program de fidelizare interesant. Asigurarea Săptămânală îi ajută pe utilizatorii ghinioniști, care încheie o săptămână cu bilanț negativ, să-și recupereze o parte din pierderi. De asemenea, utilizatorii activi sunt răsplătiți prin participarea gratuită la concursul Predictorul Fotbalului, care pune la bătaie săptămânal premii de până la 65.000 RON.

Netbet – La această agenție utilizatorii vor găsi întotdeauna o ofertă bogată de pariuri live, dar și o funcție complementară pe cinste: CashOut parțial, care le permite jucătorilor să închidă pariurile pe partea de sumă dorită. De asemenea, amatorii de păcănele vor fi încântați de numeroasele jocuri cu fructe și șeptari, care sunt extrem de similare cu cele îndrăgite de aceștia din sălile de jocuri de la noi.

 

Îți place să pariezi live? Citește sfaturile publicate aici pentru a-ți mări șansele de a deveni un parior iscusit!

Betfair – Aici poți tu să fii casa de pariuri, dacă alegi să tranzacționezi pe platforma de Betting Exchange, singura de acest gen licențiată la ONJN. De asemenea, în secțiunea de pariuri în cotă fixă vei găsi un generator de bilete cu ponturi populare din fotbal, care te poate ajuta ca punct de plecare pentru analizele tale în momentele în care ești presat de timp sau nu ai inspirație. În plus, la Betfair poți să-ți asiguri biletele pentru ca să-ți primești banii înapoi atunci când te scoate un singur meci, pe lângă celelalte facilități deosebite.

Nu uita să răsfoiești recenziile detaliate de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară înainte de a lua o decizie în privința operatorilor aleși. Cel mai indicat este să joci la mai multe agenții, pentru a putea beneficia de toate facilitățile acestora și totodată de cele mai valoroase cote din piață!

Nu în ultimul rând, ține cont de procedura de verificare obligatorie a contului tău și trimite-i operatorului documentele solicitate cât mai repede după înregistrare. Dacă nu faci asta în timp, agenția este obligată de ONJN să-ți închidă contul în 30 de zile și să-ți vireze eventualele fonduri existente către bugetul de stat.