Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Fostul fotbalist al CFR Cluj, Tony da Silva, este noul antrenor principal al echipei Politehnica Iași

Fostul fotbalist al CFR Cluj, Tony da Silva, este noul antrenor principal al echipei Politehnica Iași. Conferința de presă a marcat debutul oficial al lui Tony da Silva în calitate de antrenor principal al echipei Politehnica Iași. Acesta a fost prezentat de către președintele Consiliului Director, Cornel Șfaițer, care i-a oferit un tricou personalizat pentru a marca începutul carierei sale la clubul din Iași.

“Eu sunt convins că prin cooptarea lui Tony vom reuși să realizăm ce ne-am propus la începutul acestui campionat. De 27 de ani de când sunt în fotbal am susținut tot timpul staff-urile tehnice, am avut succes, am lucrat cu puțini tehnicieni, de fiecare dată am avut realizări, cum a fost și cu Leo Grozavu prin promovarea în Superligă aici. Acum, sperăm ca împrună cu Tony să reușim supraviețuirea. Cred că împreună cu el, cu dumneavoastră (n.r. jurnaliștii), cu publicul ieșean, de care avem mare nevoie și sunt convins că va fi alaturi de Tony, de echipă, să reușim ce ne-am propus la începutul acestui sezon.”  a declarat Cornel Șfaițer.

Tony da Silva a exprimat recunoștința față de predecesorul său, Leo Grozavu, și și-a arătat încrederea în potențialul echipei. Deși a recunoscut că este conștient de provocările și de munca grea care îl așteaptă, el a afirmat că este pregătit să se dedice obiectivelor clubului și să muncească din greu pentru succesul acestuia.

Noul antrenor a adus în staff-ul echipei trei specialiști, confirmând totodată că colaboratorii lui Leo Grozavu vor rămâne în echipă pentru o perioadă de tranziție. Primul său meci oficial va avea loc în curând, iar el a subliniat importanța publicului ieșean și a sprijinului acestuia pentru succesul echipei.

În cadrul conferinței de presă, Tony da Silva a răspuns întrebărilor jurnaliștilor, abordând diverse subiecte, printre care cunoștințele sale despre fotbalul românesc, importanța limbii române, oferta de a prelua Politehnica, schimbările necesare la echipă, presiunea îndeplinirii obiectivelor și viziunea sa de joc.

Prin răspunsurile sale, Tony da Silva a transmis determinarea și dedicarea sa față de echipă, evidențiind totodată importanța sprijinului suporterilor și a abordării realiste a situației echipei.