Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Liga 1, etapa 1: CFR Cluj – FC U Craiova 3-2. Campioana s-a impus pe final de meci!

Liga 1, etapa 1: CFR Cluj – FC U Craiova 3-2. Campionii au început în forță, în minutul 10 Deac a fost găsit liber în careu și a marchat cu un șut pe jos, pe sub portarul Gremsl iar după doar două minute același Deac a scăpat singur cu Gremsl, a încercat o scăriță, portarul oltenilor a respins, dar Tahiri a trimis în poarta goală majorând scorul la 2-0.

Oltenii au echilibrat jocul și surprinzător, au reușit să marcheze și ei de două ori. În minutul 22, șutul lui Bauza din careu a fost deviat de Ciobotariu și a intrat în poartă. După zece minute, după un corner, Baeten a reluat cu capul în plasă din 10 metri.

Gazdele au mai avut ocazii prin Susic și Ciobotariu și au cerut penalty la Camora. În minutul 75, Camora a centrat în centrul careului, Omrani a prelungit până la Petrila, care a reluat în poartă din 7 metri, aducând victoria în Gruia.

Liga 1, etapa 1: CFR Cluj – FC U Craiova 3-2, echipele de start

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Ciobotariu, Graovac, Latovlevici – Deac, Hoban, Tahiri – Petrila, Omrani, Chipciu. Rezerve: Bălgrădean, Camora, Manea, Cestor, Rodriguez, Păun, Costache, Gîdea, Debeljuh. Antrenor: Marius Șumudică

FC U Craiova: Gremsl – Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – R. Baeten, Asamoah, D. Albu – Bauza, C. Bălan, R. Răducanu. Rezerve: R. Popa, Paramatti, Zanfir, V. Achim. V. Pop, Miuțescu, Raicea, Blidar, Hugo Vieira. Antrenor: Adrian Mutu

Arbitri: Radu Petrescu – Mircea Grigoriu, Marius Marica.

 

foto: captură digisport.ro