Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Liga 1, etapa 1: UTA – Viitorul Farul Constanța 0-0, oaspeții în 9 jucători în ultimul sfert de oră

Liga 1, etapa 1: UTA – Viitorul Farul Constanța. În fața a aproape 6000 de spectatori, s-a reinaugurat practic noul stadion Francisc Neuman pe care în sezonul trecut s-a jucat fără spectatori.

Nici nu a fluierat bine Bîrsan începutul partidei că în secunda 10 Miculescu a scuturat transversala cu un șut senzațional de la 20 de metri. După 15 minute, același atacant arădean a șutat de la 18 metri lateral stânga, de această dată cu stângul, dar mingea a trecut puțin peste poarta lui Tordai. Pe final de repriză, Chițu a tras de la marginea careului mare dar Iacob a reținut fără probleme.

În repriza a doua gazdele au presat mai mult și au încercat să se apropie de poarta lui Tordai prin Miculescu, Vukcevici și Roger care au creat situații destul de bune.În minutul 70, Dussaut l-a faultat pe Roger și a luat al doilea galben și implicit roșu. Cu un sfert de oră înainte de final, la o ciocnire violentă la mijlocul terenului între Dănuleasa și Erico, jucătorul celor de la Farul se accidentează grav, părăsește terenul pe targă și își lasă coechipierii cu doi oamni în minus, Hagi nu mai avea schimbări la dispoziție. Totuși, constănțenii s-au apărat bine și arădenii Miculescu și Batha nu au găsit drumul spre poarta lui Tordai. Un punct prețios obținut de trupa de la malul mării.

 

Liga 1, etapa 1: UTA – Viitorul Farul Constanța 0-0

Cartonaș roșu: 70 Dussaut

UTA: Iacob – Shliakov (77 Bustea), Erico, Medimorec, Vukcevic – Batha, Passaglia – Miculescu, Ubbink (83 Negoescu), Roger – Hora (60 Dangubic). Rezerve neutilizate: Balauru – Tomozei, Vorobjovas, Antal, Barabykas, Mercioiu. Antrenor: Laszlo Balint

Farul: Tordai – Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer – Pires, Mălăele (16 Grosu, 55 Dobrosavlevici), Gramemi (55 Purece) – Pitu, Petre (55 Betancor), Chițu (73 Dănuleasa). Rezerve neutilizate: Bozoancă – Popescu, Buta, Andronache. Antrenor: Gheorghe Hagi

Arbitri: Marcel Bîrsan (București) – Sebastian Gheorghe (Suceava), Andrei Constantinescu (București). Rezervă: Szabolcs Kovasc (Carei)

Observator FRF: Zoltan Szekely (Baia Mare). Observator LPF: Romulus Gabor (Deva)

 

foto: sportarad.ro