Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Liga 1, etapa 5: UTA Arad – Universitatea Craiova 1-0, gol superb al lui Antal

Liga 1, etapa 5: UTA Arad – Universitatea Craiova 1-0, după un gol superb al lui Liviu Antal.

„Cred că diferența a fost făcută de motivația jucătorilor mei pentru a demonstra că ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută la Botoșani a fost un accident. Vreau să-i felicit pe băieți, au dat dovadă de mare caracter, era foarte important să ne revenim după un moment dificil. E mare lucru să reacționezi în felul în care am făcut-o noi la nivel de atitudine, determinare și motivație împotriva unei echipe extrem de puternice, precum Craiova.

Una peste alta sunt mulțumit că am obținut cele trei puncte în urma unui joc foarte bun și că am reușit să gestionăm această săptămână grea. Chiar dacă azi am bătut o echipă din Top 3, o să ne aștepte un meci extraordinar de greu cu FC Voluntari peste o săptămână. Trebuie să-l pregătim cu responsabilitate maximă și să legăm două victorii la rând”, a spus Laszlo Balint la finele disputei cu Universitatea Craiova.

Reghecampf: ˝Mă aștept la mult mai mult din partea tuturor˝

„Un joc slab făcut de noi. Am avut unele situații de a marca, dar nu am avut consistența, agresivitatea necesară, mă aștept la mult mai mult din partea tuturor. Vrem să ajungem în partea de sus a clasamentului, dar trebuie să o facem pe teren, mai puțin în declarații. Eu nu vreau să discut despre arbitaj, avem destui oameni care fac acest lucru. Ei văd mult mai bine fazele, după meci suntem la cald.

Sincer nu am văzut nici faza în care Bancu a fost lovit, era departe de mine. Să vin acum și să găsesc motive de ce s-a pierdut meciul, cred că nu este corect. Important este ca noi să facem analiza cum trebuie, jucătorii să facă mult mai mult, adică să încerce să facă pe teren ceea ce fac la antrenamente. Nu vreau să aibă tracul rezultatului și să joace mult mai bine”, a spus antrenorul oaspeților, Laurențiu Reghecampf la finele disputei cu UTA.

 

Liga 1, etapa 5: UTA Arad – Universitatea Craiova 1-0

A marcat: Liviu Antal 70

UTA Arad: Fl. Iacob – Tomozei (69 Vukcevic), Erico, Medimorec (80 Benga), Baravykas – Roger, Batha, Passaglia, Ubbink (64 Antal) – I. Hora (69 Dangubic), Miculescu (64 Isac). Antrenor: Laszlo Balint
CSU Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Mateiu (62 Baiaram), Fedele (88 Constantin) – Gustavo, Markovic, Vînă (74 Căpăţână). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi) – Ovidiu Artene (Vaslui), Gabriel Sabin Stroe (Piteşti), rezervă: Iulian Dima (Bucureşti).

Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) – CCA, Marcel Vasile (Bucureşti) – LPF

 

foto: facebook UTA Arad