Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Liga 2: Florin Stângă nu mai este antrenor la Astra Giurgiu. Gabriel Manu este noul tehnician!

Liga 2: Florin Stângă nu mai este antrenor la Astra Giurgiu.

Florin Stîngă a preluat Astra în vară, după retrogradarea echipei din Liga 1, iar în 16 etape de campionat a înregistrat cinci victorii, patru egaluri și șapte înfrângeri, cu un lot plin de jucători tineri, fără experiența Ligii a 2-a. Cu toate că au adunat 19 puncte pe hârtie, din cauza depunctărilor cauzate de problemele financiare, echipa e penultima, pe locul 19, cu 5 puncte.

În urma unei discuții avute cu domnul președinte Costea, am realizat că avem viziuni diferite despre fotbal și am concluzionat că este mai bine să ne despărțim pe cale amiabilă. Îi mulțumesc domnului Buduru pentru oportunitatea oferită, de a antrena această echipă! De asemenea, le mulțumesc colaboratorilor, directorului sportiv și jucătorilor pentru momentele unice petrecute împreună! Sper din tot sufletul ca echipa Astra Giurgiu să se salveze de la retrogradare!”, a declarat Florin Stîngă pentru Liga2.ro

Lotul cu care a pierdut 0-5 în etapa 14 acasă cu Hermannstadt a fost: Moroz (Mih. Cotolan 46) – R. Gab. Zamfir, Ad. Stoian, D. Vasilescu (Al. Giuroiu 46), Y. Fatai – Rob. Lică (Brăilă 59), Banu (Umit 90) – C. Danciu, Gavîrliță, I. Zaharia (Andr. Stanciu 73) – Gab. Dumitrașcu.

Liga 2: Florin Stângă nu mai este antrenor la Astra Giurgiu. Înainte de Astra, Florin Stîngă a antrenat AFC Odorheiu Secuiesc, în Liga 3.

Gabriel Manu este noul antrenor al Astrei, după ce a semnat chiar de Crăciun un contract valabil pe un an și jumătate. Obiectivul său este unul aproape imposibil, evitarea retrogradării, iar pentru sezonul viitor trebuie să promoveze echipa în Liga 1! Manu a activat ultima dată ca antrenor principal tot în Liga 2, la Metaloglobus București, în sezonul trecut (august 2020 – iunie 2021)

Clasament Liga 2, etapa 16

 

 

foto: facebook Astra