Sebastian Mailat a ales CFR

0
CFR Cluj l-au luat pe Sebastian Mailat, de la ACS Poli Timișoara, mijlocaș dorit cu insistență de FCSB.
Fotbalistul de 19 ani a semnat pe 4 ani cu formația din Gruia și va purta tricoul cu numărul 27. Tânărul jucător se va alătura lotului pregătit de Dan Petrescu în zilele următoare.
„Sunt fericit și mândru că am ajuns la un club precum este CFR Cluj. Vreau să muncesc mult pentru a face performanță cu această echipă. Am ales CFR pentru proiectul ambițios care este aici, dar și pentru faptul că voi avea ocazia să fiu antrenat de Dan Petrescu”, a declarat Mailat, pe pagina oficială de Facebook a clubului.
Mailat este al doilea jucător transferat de CFR înaintea pauzei de iarnă. Echipa lui Dan Petrescu a mai bătut palma cu mijlocașul lui Dinamo, Valentin Costache (19 ani). CFR îl vrea și pe atacantul formației din Ștefan cel Mare, Adam Nemec. Șansele slovacului de a veni sunt, însă, mici. Jucătorul de 32 ani își dorește să plece din România.
Mailat a bifat 14 meciuri și a înscris 2 goluri pentru Timișoara în actuala ediție de campionat. Este cotat la 150.000 de euro pe portalul transfermarkt.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *