Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Totul despre sistemul de pariere Labouchere

Labouchere nu este pentru tine dacă, cauți un sistem de pariuri progresiv simplu. Acesta este unul dintre sistemele cele mai complicate și durează până te obișnuiești cu el. În ciuda complexității sale, totuși, acesta este încă unul dintre sistemele cele mai cunoscute și populare printre jucători.

Acest sistem este, de asemenea, cunoscut și ca Split Martingale, Sistemul Eliminărilor sau Sistemul Progresiv american. Este un sistem cu progresie negativă, deci implică creșterea mizelor după  pierderea pariurilor. Ideea principală este că ar trebui să poți recupera pierderile cauzate de pierderea pariurilor cu un număr mai mic de victorii.

Acesta este un principiu similar cu Martingale, un alt sistem cu progresie negativă, dar Labouchere nu încearcă să recupereze toate pierderile anterioare cu o singură victorie. În schimb, încearcă să recupereze pierderile cu câștiguri multiple.

Iată cum poți folosi acest sistem când vrei să faci pariuri sportive online la case de pariuri online autorizate

Cum se poate folosi sistemul de pariere Labouchere

Sistemul Labouchere a fost dezvoltat de jucătorul de ruletă Henry Labouchere (1831 – 1912). El a fost creat pentru a fi utilizat la masa de ruletă, în special la pariurile exterioare, cum ar fi roșu sau negru, sau par sau impare. Acesta poate fi folosit inclusiv la alte jocuri de cazino online, cum ar fi blackjack și baccarat. Pariurile sportive reprezintă, de asemenea, o opțiune.

Pentru a începe să folosești acest sistem, primul lucru pe care îl ai de făcut este să notezi o serie de numere. Din punct de vedere tehnic, această serie poate fi orice secvență dorești să fie, deși trebuie să te gândești la ea. Pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba, vom folosi următoarea secvență simplă: 1-2-3.

Profitul potențial pentru fiecare ciclu al acestui sistem este egal cu valoarea totală a numerelor din secvența aleasă. În acest caz, este de 6 euro.

De fiecare dată când pariezi, miza ta ar trebui să fie egală cu suma primului număr și a ultimului număr din secvența ta. Folosind exemplul de mai sus, ar trebui să pariezi 4  euro (1 + 3).

Dacă câștigi pariul, atunci elimini primul și ultimul număr din secvență. Deci, cu această secvență elimini numărul unul și trei: 1-2-3.

Dacă pierzi pariul făcut la o casă de pariuri online, vei adăuga suma stabilită până la sfârșitul secvenței. Deci, pierderea primului tău pariu cu această secvență ar însemna adăugarea unui 4: 1-2-3-4.

Regulile de mai sus se aplică după fiecare pariu. Câștigi, și elimini numere. Pierzi și adăugi un număr la sfârșit. Pentru fiecare pariu ulterior, întotdeauna trebuie să împarți suma combinată a primului și ultimului număr.

Singura excepție de la această regulă apare în cazul în care ai rămas cu un singur număr. Apoi doar mizezi pe această sumă. Dacă se întâmplă să câștigi acel pariu făcut la diverse case de pariuri legale, ciclul se termină și începi din nou cu o secvență originală. Deci, atunci când folosești 1-2-3, trebuie să câștigi doar primele două pariuri pentru ca ciclul să se termine. Ai câștigat 4 euro și apoi 2 euro, cu o pierdere totală de 6 euro. După cum am subliniat deja, este vorba despre totalitatea tuturor numerelor din secvența inițială.

Totul pare destul de simplu până acum, dar lucrurile devin puțin mai complicate când pierzi câteva pariuri. Atunci, secvența începe să se lungească. Iată un exemplu, din nou începând cu 1-2-3.

Dacă pierzi primul pariu de 4 euro, atunci vei adăuga un număr de patru la sfârșitul secvenței de numere, care ar fi acum 1-2-3-4. Următorul pariu ar fi de 5 euro (1 + 4). Dacă îl câștigi atunci  elimini pe unu și pe patru: 1-2-3-4.

Rămas cu 2-3, miza pentru următorul pariu ar fi tot 5 euro (2 + 3). Să presupunem că următorul pariu online îl pierzi. Un număr de cinci trebuie adăugat în secvență: 2-3-5.

Miza necesară este acum de 7 euro. Dacă câștigi următorul pariu, numerele doi și cinci trebuie eliminate: 2-3-5.

Miza necesară este acum 3 euro. Dacă câștigi pariul înseamnă că ciclul s-a terminat. Totalul pariurilor pierdute este de 9 euro (4 euro + 5 euro), iar totalul pariurilor câștigătoare este de 15 euro ( 5 euro + 7 euro + 3 euro). Totalul sumei câștigate este de 6 euro, care din nou este egală cu suma numerelor din secvența inițială.

După cum poți vedea, acest sistem este mai complicat decât unele dintre cele mai simple alternative. Cu toate acestea, odată ce te obișnuiești cu regulile, nu este atât de greu de înțeles.

Pentru a afla mai multe informații despre ce sistem de pariere este mai bine să folosești, intră pe biletu-zilei.com și 10pariuri.ro. Aici vei descoperi și la ce case de pariuri online este bine să pariezi, ce bonusuri la case de pariuri există. De asemenea, aici poți afla în ce cazino live poți intra pentru a juca jocuri de noroc. Succes!