Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj, Mandorlini va fi noul antrenor

Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj, Mandorlini va fi noul antrenor.

Adrian Mutu a analizat situația și a luat decizia de a renunța la banca tehnică a celor de la CFR Cluj.

Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea. Nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineață pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept s-o aprobe și domnul Varga și ne strângem mâinile. A fost o umilință prea mare peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec”, a declarat Adrian Mutu pentru fanatik.ro

Este interesant că Mandorlini, chiar dacă a fost demis din funcția sa anterioară, a rămas în cadrul clubului CFR Cluj, continuând să-și aducă contribuția în altă poziție. Această mișcare arată o atitudine matură și loialitate față de echipa pentru care a lucrat.

Finanțatorul Neluțu Varga, prin declarațiile sale, evidențiază respectul și aprecierea pentru Mandorlini, menționând că nu l-a demis din lipsă de respect, ci din nevoia unei schimbări. Faptul că au găsit împreună o altă poziție în cadrul clubului arată că relația lor profesională nu s-a încheiat brusc, ci a evoluat într-o direcție pozitivă pentru ambele părți. Concentrându-se pe descoperirea și dezvoltarea tinerelor talente din diferite țări, Mandorlini și-a putut folosi experiența și cunoștințele într-un mod nou și util pentru club. Acest lucru ar putea să ofere o perspectivă bună și să contribuie la viitorul echipei. Antrenorul va ateriza în această după amiază în Ardeal pentru a prelua responsabilitățile tehnice ale echipei.

„A fost roșu clar la Tachtsidis. I-a spart nasul, i-a sărit sânge. Nu am prea multe de spus. Am venit la interviu din respect pentru voi și competiție. Am fost penibili! Mai rău decât a fi penibili nu se poate! Nu pot găsi scuze, chiar dacă am avut eliminat și s-au accidentat Camora, Mogos. Echipa trebuia să joace în 10 cu un adversar de Liga 2. Am văzut că alții pot. Trebuia să joace, chiar și fără antrenor pe bancă, cu om în minus, trebuia să joace fotbal. Avem o problemă de atitudine. Începând de la meciul cu Sepsi simt asta. Nu se poate așa ceva! Sunt umilit. Nu cred că aș putea să îi iert pe jucători după acest eșec. Era foarte important meciul, nu se respectă culorile clubului, nu sunt respectat eu. În cariera mea de jucător, de antrenor, chiar dacă am pierdut, am avut o altă abordare. Mă gândesc bine în seara asta, mâine anunț clubul”, a declarat Mutu, la flash-interviu, la DigiSport.