Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Liga 2: Chiajna caută atacanți pentru finalul de foc al campionatului regular

Liga 2: Chiajna caută atacanți pentru finalul de foc al campionatului regular

Concordia Chiajna este ca și calificată în play-off-ul de promovare din Liga 2, însă așteptările conducătorilor erau și mai mari, având în vedere investițiile făcute și în acest sezon și multitudinea de jucători experimentați pe care îi are în lot, cu multe meciuri în Liga 1 la activ.

Antrenorul Claudiu Niculescu va face mai multe modificări în compartimentul ofensiv iar la despărțiri sunt eja patru jucători pe lista neagră, fundașul Marian Anghelina (30 de ani), atacanții Hamza Younes (35 de ani), Valentin Balint (27 de ani) și mijlocașul Valentin Lazăr (32 de ani).

Una din țintele lui Claudiu Niculescu este Marius Lupu, golgeterul celor de la Metalurgistul Cugir pentru care divizionara terță din Alba solicită suma de 50.000 de euro în contul tranzacției, plătibilă în funcție de performanțele clubului ilfovean.

Suntem mulțumiți parțial de ce s-a întâmplat până acum, pentru că ne doream ceva mai multe puncte în acest an și aveam dreptul la mai multe puncte în acest campionat. Tocmai în atac a și fost problema principală, iar Claudiu Niculescu a decis să discute cu anumiți jucători din compartimentul ofensiv și să îi anunțe că nu mai intră în vederile lui.

Cred că vom aduce, mai mult, jucători cu foame, cu dorință de rezultate, de afirmare. Mai urmează discuții cu trei-patru jucători, să vedem la cine mai renunță Claudiu Niculescu. El decide, el discută cu jucătorii și le explică din ce puncte de vedere va renunța la ei.

În defensivă mai căutăm o singură soluție, pentru că suntem mulțumiți, pentru postul de fundaș stânga, pentru a dubla un jucător cheie, bun. Urmează mai multe meciuri și trebuie să fim asigurați. De defensivă suntem mulțumiți, în atac am suferit. Și cu două goluri dacă aveam în plus, aveam alte puncte, eram pe alt loc”, a declarat președintele Cristian Tănase, pentru Sport Total FM.

Reunirea este fixată pentru 10 ianuarie iar primele zile de antrenamente vor avea loc la baza din Chiajna, după care se dorește plecarea într-un stagiu centralizat în Antalya, dar totul depinde de cum evoluează situația medicală cu coronavirusul. Echipa din Chiajna are un program greu la finalul campionatului regular, cu jocuri cu Universitatea Cluj, Politehnica Timișoara și FC Buzău.

 

 

Clasament Liga 2, etapa 16:

foto: FRF