Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Liga 2: Daniel Oprița, antrenorul CSA Steaua crede că se putea și mai bine

Liga 2: Daniel Oprița, antrenorul CSA Steaua crede că se putea și mai bine

Steaua se clasează la finalul a 16 etape, pe locul 6, cu 28 de puncte, fiind la egalitate cu FC Buzău, clasată pe locul 5 datorită golaverajului mai bun: 39-12 față de 20-11, după opt victorii, patru remize și patru eșecuri.

Steliștii vor avea o lună de vacanță, reunirea fiind programată la data de 10 ianuarie 2022. Oprița își dorește două cantonamente, unul în țară și altul în Turcia.

”Ne vom reuni pe 10 ianuarie, după care vom face un cantonament ori aici, ori la Forban, primul cantonament, după care sperăm să plecăm și noi în Antalya, pentru al doilea cantonament. Sunt discuții.

Se putea mai bine. Mai puteam să luăm cel puțin cinci-șase pentru, pentru că practic le-am avut în mână. Au fost jocuri în care am controlat sau cum a fost la Timișoara, când am pierdut pe final, cu Astra, cu Șelimbăr acasă, când puteam să luăm toate punctele.

Chiar și cu ”U” Cluj puteam să facem un rezultat de egalitate. Dar, asta e! Dacă punctele astea le avem, poate pe astea le-am meritat și sperăm ca în anul următor să reușim să câștigăm cele trei meciuri care sunt la început pentru a ne asigura intrarea în play-off”, a declarat Oprița pentru Steaua TV.

Liga 2: Daniel Oprița, antrenorul CSA Steaua crede că se putea și mai bine.

Steaua a anunțat oficial că a reziliat contractele cu portarul Mario Enache (19 ani) și atacantul Cezar Gherghiceanu (20 de ani).

”O să fie discuții, o să plece câțiva jucători, nu pot să-i spun eu acum. O să discute conducerea cu ei. Eu le-am dat o listă, ei trebuie să discute pentru rezilierea contractelor. Asta este, vin și momente din acestea, în care trebuie să ne despărțim. Sper să înțeleagă că nu e nimic personal cu niciunul dintre ei, dar trebuie să ne întărim și să aducem jucători noi la echipă

Nu m-au mulțumit francezii Kevin Yoke şi Mazire Soula. Căutăm ceva mai bun. Sper să găsim și în țară, și în străinătate. Suntem în discuții cu câțiva jucători și din țară, și din străinătate. Urmăresc în continuare, îmi trimit impresarii să-i urmăresc. Sper ca luna asta să mă decid la trei-patru jucători”, a dat detalii Oprița despre plecări și despre jucătorii aflați în probe.

În ultimele trei etape din sezonul regular, Steaua va juca cu Unirea Constanța (locul 17, deplasare, 26 februarie), Poli Iași (locul 12, acasă, 5 martie) și Metaloglobus (locul 11, deplasare, 12 martie).

Clasament Liga 2, etapa 16:

foto: CSA Steaua