Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

LIga 2: FK Csikszereda va începe noul an cam cu același lot

Liga 2: FK Csikszereda va începe noul an cam cu același lot.

După cinci eșecuri consecutive, FK Csikszereda a mai pierdut un singur meci în următoatele 11 etape, și a terminat 2021 cu șanse la play-off, pe locul 7, cu 26 de puncte.

Am intrat în vacanță după ultimul meci, nu am mai continuat antrenamentele. La data de 12 ianuarie o să ne reunim, le-am făcut un program de pregătire jucătorilor, să fie la un nivel cât mai bun când ne revedem. Am luat liber imediat după ultimul meci, au fost trei zile câștigate de jucători, pentru că le-am spus că dacă vom câștiga la Timișoara, așa vom face.

E o vacanță foarte lungă, dar nu avem ce face. Poate că e mai bine pentru că la starea terenurilor nu știu ce puteam face, mă refer și la antrenamente, și la jocuri.

Ne-am dori să mergem în Turcia, să facem acolo cantonamentul, dar vedem cum o să fie cu coronavirusul. Luăm în calcul varianta aceasta, dar sunt și altele. Vedem cum va fi situația. Este luat în calcul și cantonamentul pe plan local, dar totul depinde de cum evoluează totul, de valul cinci. Am avut discuții cu conducerea despre asta, dar deocamdată nu am stabilit oficial.

Nu o să facem mari modificări de lot, în foarte mare măsură vom începe anul cu același lot. Sunt mulțumit de jucători, mai ales după cum s-a terminat anul, cum s-au desfășurat ultimele etape”, a declarat antrenorul Valentin Suciu pentru liga2.ro

LIga 2: FK Csikszereda va începe noul an cam cu același lot.

În cele trei etape rămase de jucat din sezonul regular, ciucanii vor juca cu formații promovate sezonul trecut în Liga 2, respectiv: Unirea Dej, CSC Șelimbăr și FC Brașov.

 

 

Clasament Liga 2, etapa 16:

foto: FK Csikszereda