Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Liga 2: Măldărășanu își dorește trei jucători la FC Hermannstadt

Liga 2: Măldărășanu își dorește trei jucători la FC Hermannstadt

Reunirea lotului este programată pentru data de 10 ianuarie 2022. Marius Măldărășanu a hotărât să își ducă jucătorii într-un cantonament în afara României, în Turcia, în Antalya.

Personal, sunt mulțumit de rezultatele pe care le-am avut până acum la Hermannstadt. Îmi doream mai mult, ce-i drept, dar suntem o echipă care a trecut printr-o reconstrucție. Eu am încredere că în această pauză vom face transferurile de care avem nevoie și vom promova.

Vrem să aducem în jur de patru-cinci jucători. Sper ca odată cu promovarea, din sezonul următor să jucăm pe noul stadion. Arena arată foarte bine, oamenii muncesc în fiecare zi și sper să putem aduce satisfacție sibienilor. Îi așteptăm cu mult drag la stadion, alături de noi!”, a spus Danuț Coman, pentru Realitatea Sportivă.

Liga 2: Măldărășanu își dorește trei jucători la FC Hermannstadt, dar președintele ani Coman crede că vor fi în jur de cinci veniri în total.

Deocamdată, au plecat Lucian Buzan (22 de ani), Andrei Sîntean (22 de ani), Andrei Lungu (32 de ani), cât și Alexandru Vodă (23 de ani), ultimul împrumutat la CS Comunal Șelimbăr.

FC Hermannstadt este pe locul 2 în Liga 2 la final de 2021, cu 35 de puncte, la șapte puncte de liderul Petrolul și cu două puncte deasupra Universitatea Cluj. Sibienii vor mai întâlni în 2022, în sezonul regular, pe Dunărea Călărași (acasă), Universitatea Cluj (acasă) și Politehnica Timișoara (deplasare).

 

Clasament Liga 2, etapa 16:

foto: facebook Hermannstadt