Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Liga 2: U Cluj a confirmat oficial despărțirea de șapte jucători

Liga 2: U Cluj a confirmat oficial despărțirea de șapte jucători.

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea contractelor cu șapte dintre jucătorii care au făcut parte din lotul condus de Erik Lincar în prima parte a sezonului.

Clubul nostru a încetat colaborarea cu jucătorii Carol Taub, Albert Voinea, Daniel Novac, Iaser Țurcan, Andrei Blejdea, Alexandru Gîț și Charles Acolatse.

Le mulțumim tuturor pentru munca depusă la U și le dorim mult succes în viitor”, a anunțat Universitatea Cluj pe site-ul oficial.

Liga 2: U Cluj a confirmat oficial despărțirea de șapte jucători

S-ar putea să încercăm și mai mult de patru-cinci transferuri. Petrolul, de exemplu, am văzut că are un lot numeros, iar noi, din păcate, nu am reușit să facem asta, mai ales că am transformat această echipă în proporție de 80 la sută în vară.

Acum, dacă vom avea resursele necesare și vom găsi jucătorii potriviți, va trebui să facem transferuri”, a declarat Erik Lincar după partida cu Petrolul, pierdută de ”U” Cluj la limită, cu 0-1.

Lincar va pune accentul pe fotbaliști tineri, de la echipa sub 19 ani a clubului, pe care va vedea dacă poate miza în a doua parte a campionatului:

Am avut o problemă la postul de fundaș dreapta, iar aici cu siguranță va trebui să ne întărim. În zona mediană vom mai aduce alți doi-trei jucători. În același timp ne gândim să aducem un fundaș stânga, care să fie dublura lui Mitrea. Ne dorim să întărim echipa, dar va fi important să o întărim cu soluțiile cele mai valoroase.

Vom încerca să aducem doi jucători de la U19 care vor încerca să-i facă concurență lui Hofman”.

Patru juniori crescuți de academia clubului nostru au semnat contracte de jucători profesioniști. Albert Hofman, Vlad Moraru, Alberto Țica și Alex Bledea și-au prelungit înțelegerea cu FC Universitatea Cluj pentru o perioadă de cinci ani. Alberto Țica (19 ani), în prima sa experiență ca fotbalist profesionist a fost cedat sub formă de împrumut în Liga 3, în Seria 2, la liderul SC Oțelul.

 

 

 

Clasament Liga 2, etapa 16:

foto: FC U Cluj